[comment-guestbook]

20 Hozzászólás

 1. Sokszor nem tudjuk, kitől kérhetünk segítséget ügyes-bajos dolgaink megoldására. Az ügyvéd drága, egy kérdésre adott választ is óradíjban (5 ezer Ft) számol, amit nem engedhet meg magának mindenki. Köszönöm a jogi segítséget, amelyet ingyen nyújtott a LAVE. Ha tehetem adománnyal segítelek benneteket, lányok! Még egyszer köszönöm és további sikeres munkát kívánok nektek!

 2. Gratulálok, nagyon jó volt az ötlet és a program! Ilyen egyesületre nagy szüksége van a városnak! Üdv: Gabi

 3. Már csak egyet alszok, és belekóstolhatok a csoda lecsótokba! Remélem, ti nyeritek meg a fődíjat! 🙂

 4. Remek elegyet kevertetek. Nem ettem egyebet, se kenyeret, se kekszet, mert szeretlek benneteket. A lecsótok isteni volt! Igaz, hogy égette a számat, de megérte belekóstolni. Köszönöm a szíves invitálást, klassz a honlapotok és minden, amit csináltok. Hajrá, lányok!

 5. A csoda lecsó tényleg meglepetést okozott! Kicsit csípett, de azért az Erős Pista javított rajta 🙂 Azt viszont nem értem, hogy a három első helyezett közé miért nem választottak be titeket is. Megérdemeltétek volna!!!!!!

 6. Zsuzsa néni, mikor megyünk a Csodák Palotájába? Már nagyon szeretnék beülni a kocka kerekű autóba 🙂 És ígérem, nem leszek Géza 🙁

  1. Az őszi szünetre tervezzük, de még időben fogsz értesítést kapni. Örülök, hogy Lacika akarsz lenni! Zsuzsa néni

 7. Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok, ezt pedig boldog és eredményes új esztendő kövesse! Szeretettel : Cila

 8. Valikám, kipróbáltam a Rózsi szeletet. Isteni finom! Ajánlom mindenkinek, nem csak ünnepre.

 9. Ez a vega kaja nagyon bejött nekem. Igaz, hogy most is vékony vagyok, de ilyen is szeretnék maradni. Tegyetek még fel hasonlókat 🙂

 10. Kedves Zsuzsa, Köszönöm, hogy az öröklési joggal kapcsolatban megfelelő és igen megnyugtató információval szolgáltál. Családomnak komoly anyagi nehézséget jelentett volna,ha szegény édesapám eltemettetése mellett még a tartozásait is ki kellett volna fizetnünk a nemlétező örökségből. Sajnos a mai gazdasági helyzetben az emberek már csak az adósságaikat hagyják gyermekeikre. Édesapám súlyos, gyógyíthatatlan betegsége miatt még a temetésre sem tudott félretenni 🙁 Kellemes ünnepeket kívánok az egyesület minden tagjának 🙂

 11. Naponta járok a Knézich utcai buszfordulónál és gyönyörködöm a virágágyásokban. Igaz, hogy egy-két virág már hiányzik, de még így is szemet gyönyörködtető látvány a színes virágpompa. A rákos betegek emberhez méltó ellátása nagyon fontos közügy. Már egyre többen gyógyulnak meg a halálosnak mondott kórból, de azoknak is meg kell adni azt a tisztességes bánásmódot, akik tudják, hogy az áttétek miatt már menthetetlenek. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe az alábbi weboldalt: http://www.hospicehaz.hu

 12. Ibolya hozzászólásához fűznék pár gondolatot. Én a Baktay tér közelében élek, mindig legeltetem a szememet a szépen gondozott pázsiton, az örökzöldek és a virágok sokaságán. A gimnázium udvarán is felfigyelhettünk a fehér kövekből kirakott HOSPICE szóra. Azonban ahogyan a HÉV felé indulok, kénytelen vagyok megszemlélni a zsidótemető omladozó falait, valamint az Arany János, az Erzsébet és a Hoitsy Pál utca találkozásánál lévő többnyire elhanyagolt teret. Kérdem én: halottaink nem érdemlik meg, hogy gondozzák az őket befogadó temetőt? Az a kis – névtelen – tér vajon hogyan „tűrné” a virágágyásokat? Ebben tudna-e segíteni a LAVE? Én szívesen hozzájárulnék néhány sziklakerti növénnyel a tér szebbé tételéhez.

 13. Nagyon szeretem olvasgatni a havonta megjelenő Dunaharaszti Hírek című helyi újságot, így a szeptemberi számot is nagy gondossággal böngésztem át. A 12. oldalon találtam rá a LAVE cikkére, amelyben többek között beszámolt a Veszprémi Állatkertben tett látogatásról is. Időközben a tv is bemutatta a 10. születésnapját ünneplő csimpánz majmot, ami megadta az utolsó lökést, hogy unokáimmal mi is ellátogassunk Veszprémbe. Tényleg nagy élmény volt a gyerekeknek, de még nekünk, nagyszülőknek is öröm volt látni, hogy az állatok egyre élhetőbb környezetben kerültek elhelyezésre.
  Ezúton köszönöm az inspirációt és további sikeres munkát kívánok az egyesület tagjainak.

 14. A belépési nyilatkozatba szerepel, hogy ismerem a szervezet alapszabályát: hol ismerhető meg?
  Üdvözlettel: Jordánné Besenyei Mária

  1. Kedves Mária,

   Az Alapszabályt elérhetővé tettük a Belépési Nyilatkozat menüpontban.

   Köszönjük észrevételét!

   Szép napot kíván

   dr. Dienes Zsuzsanna
   LAVE-elnök

 15. A Nótadélután leírhatatlan élményt nyújtott számomra. Már régóta vártuk, hogy Dunaharasztin is színpadon köszönthessünk neves nótaénekeseket.
  A LAVE I. Nótadélutánja azonban felülmúlta minden várakozásunkat, hiszen a nótaénekesek mellett kórusok, táncosok, citerások is szórakoztattak minden magyar „hang”-ra érzékeny fület.
  Köszönjük a neves művészek csodálatos előadását, Szabó Szilvia dalát bizony sokan megkönnyeztük.
  Molnár Katikának pedig személyesen is gratuláltam, hiszen hétköznap ő volt a város „rút kiskacsája” pólóban, farmerben szaladt a fiai, a háztartás ügyeit intézni és a színpadon gyönyörű hattyúvá változott. A saját maga készítette ruhában úgy tündökölt, mint égen a csillag.
  Még egyszer nagyon köszönjük és reméljük, hogy még sok-sok nótadélutánon vehetünk részt. A helyi fellépőket pedig visszavárjuk!!!!!

 16. Az Asszony összetör…..
  Férfi létemre meghatódtam, alig bírtam a könnyeimmel….
  Remek volt Lányok, Asszonyok!!!

  Le a kalappal a Nótadélután előtt!!!

  Köszönöm és nagyon sok sikert, sok erőt és sok támogatót kívánok!

 17. Kedves LAVE!

  Csatlakozom Imre hozzászólásához…
  Szerintem is nagy durranás volt az I. Nótadélután…és (ezért is!) szeretem a Lányokat, Asszonyokat 🙂

  Mikor lesz a II. Nótadélután, ahol, ha csak egy kis időre, de elfelejthetem gondjaimat?

  1. Kedves Kálmánbácsi!
   A II. Nótadélutánon is jól érezte magát? Nem kaptunk észrevételt, de ezuton is szeretném meghívni a III. Magyar Dal rendezvényünkre, amelyet 2014. november 22-én tartunk a József Attila Művelődési Házban.
   Remélem, egészségi állapotára jó hatással lesz a meghívott és helyi előadók által összeállított műsor.

   Várjuk nagy szeretettel!

   dr. Dienes Zsuzsanna
   LAVE-elnök

Hozzászólások küldése lezárva